Abonnementer

Hvordan fungerer det?

Når du vælger at købe hos Vinyllogen tegner du et abonnement på vinyler. 
Dette er et abonnement, hvor du hver måned modtager én vinyl inden for din valgte genre. Vinylen er nøje udvalgt af vores eksperter, og den repræsenterer den nyeste musik inden for genren. Musikken er altid aktuel, og de tilsendte vinyler repræsenterer musik fra både ind- og udland.

Billede af pladeafspiller

Find den type af abonnement, der passer dig bedst

Hos Vinyllogen kan man enten vælge et abonnement, der er genrebestemt, eller vælge et abonnement, hvor vores fagfolk vælger de bedste vinyler ud på tværs af genrene. 

Er du i tvivl om hvilken type af abonnement, som der passer dig bedst, er du meget velkommen til at kontakte os og forklare om dine musikalske præferencer. Så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige abonnement til dig. Du kan kontakte os via “Kontakt os her”-knappen længere nede på siden.

Vælg mellem:

Kan jeg ændre i mit abonnement?

Du kan ændre i typen af abonnement, som du ønsker at modtage fra os. Det eneste du skal gøre er blot at kontakte os, og fortælle hvilken type af abonnement, som du ønsker at ændre dit abonnement til. Så sørger vi for, at det er ændret næste gang, at du modtager en vinyl fra os. 

Dertil kan du også skifte i hyppigheden af dit abonnement. Dette er, hvis du f.eks. ønsker at modtage en vinyl hver anden måned i stedet for hver måned.

Ønsker du at ændre i hyppigheden eller dit abonnements-type, så skal du blot sende os en mail på info@vinyllogen.dk eller udfylde en kontaktformular via knappen nedenfor. Du kan senest ændre i dit abonnement pr. d. 20. i hver måned.

Jeg kan godt lide alle typer af musik

Kan jeg skifte i typer af abonnementer?

Du kan selvfølgelig altid ændre i typen af dit abonnement. Hvis du er typen, der elsker alt slags musik, så råder vi dig til at vælge vores “Mix Abonnement”. Her får du musik inden for et bredt spektrum genrer tilsendt. Du ændrer i dit abonnement ved at udfylde kontaktformularen via “kontakt os her”-knappen ovenfor. 

Hvad siger andre om Vinyllogen?

5/5
Jeg er så glad for mit mit abonnement hos Vinyllogen. Det er så fedt, at blive overrasket med ny spændende musik hver måned.
Kvinder der lytter til musik
Lisa S.

Ønsker du at opsige dit abonnement?

Ønsker du at opsige dit abonnement, så skal du kontakte os via telefon eller mail. En opsigelse skal ske senest d. 20. i måneden. Modtager vi din opsigelse efter d. 20., vil denne først være gældende pr. næste måned.

Se vores Handelsbetingelser for mere information.

En opsigelse kan sendes til info@vinyllogen.dk