Om Whiteaway

Whiteaway logo

Hos whiteaway finder du et stort udvalg af kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater – og det hele til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver dig muligheden for at gøre det rigtige køb i dit eget tempo, og skulle du undervejs få brug for hjælp, sidder vores kompetente hvidevareeksperter klar på både telefon, e-mail og chat.

Faktisk er vi her til at vejlede dig 7 dage om ugen – vi vil nemlig gerne give dig en tryg og god oplevelse, uanset hvornår du handler. Du kan ringe, skrive eller chatte med os fra 08:00 til 22:00, næsten hver eneste dag. Og med vores landsdækkende leveringsservice går der heller ikke lang tid, fra du har klikket ”køb”, til du kan pakke din nye vare ud.

Vores standardlevering når typisk frem inden for 2 hverdage. Skal det gå lidt hurtigere, kan du vælge en ekspreslevering i stedet – så har du varen den næste hverdag. I øvrigt kan du også selv styre, hvornår din vare skal være hos dig. Vi kan nemlig som noget helt unikt i Danmark tilbyde dig bestemte leveringstidsrum, så du ikke skal tage en hel fridag. 

Kilde = Whiteaway.com/ 

Find os her:

Whiteaways målsætning

“Vores mission er at servicere vores kunder og samarbejdspartnere på en måde, som skaber målbar værdi og glæde, i dag og i morgen.”

Åbningstider

Vi har sælger alle vores varer online, og vi er derfor altid åbne. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar: 

Mandag-fredag 08-16

Kontakt os her:

WhiteAway A/S

Agerbæksvej 21

8240 Risskov

 

Tel: 12345678

Mail: hej@hej.dk