Om os

Hvem er vi?

Vi elsker vinyler. Når pladen spinder og den gode lyd spreder sig, så varmer det helt ind i musikhjertet. Netop denne oplevelse ønsker vi at sprede rundt i de danske hjem måned efter måned. 

Bag Vinyllogen findes et hold af ambitiøse musiknørder, da har mange års erfaring indenfor branchen.
Vi sætter en dyd i konstant af følge udviklingen i musikbranchen både nationalt og internationalt.

 

Vinyllogen logo i gul

Hvad er vores fokuspunkter?

For os er god service i højsæde. Derfor værner vi altid om at imødekomme kundens ønsker. Så er der en bestemt vinyl, som du efterspørger, så kan du altid tage kontakt til os, og så ser vi, hvad vi kan gøre. 

Dertil har vi sat en regel om, at du max. må vente 24 timer på et svar, hvis du sender os et spørgsmål. 

Vi sørger altid for at være opdateret på den seneste musik. Vi holder os opdateret via et stærkt netværk i branchen, og dertil ved altid at følge med via blogs, magasiner, podcasts, radio og andre relevante medier. Vi tager dertil gerne imod vinylønsker fra medlemmer af Vinyllogen.

Hos Vinyllogen sørger vi for, at du altid har musikken senest på udgivelsesdagen. Således sikre vi dig, at du altid er opdateret til, når musikken udkommer. 

Vi sørger selvfølgelig for, at din vinyl bliver leveret i den bedst mulige indpakning, så din vinyl kommer trygt frem til dig uden skrammer.

Vores jury

Hvem udvælger musikken?

Vores jury består af en række fagpersoner, der har mange års erfaring inden for musikbranchen. Erfaringen spænder bredt fra både management, radiovært, booking samt folk fra både bag- og på scenen.
Juryen består både af branchefolk, men også af udøvende musikere, der sikre en diversitet i udvælgelsesprocessen. 

Kvinder der lytter til musik
Din sikkerhed

Vores certificering

For at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelser er vi en del af FDIH. Dertil har vi følgende certificeringer  E-handel ratings, E-handels logoet og E-handels goes green, der sikre kunden en god og sikker handel.

Nyhedsbrev

For dig, der gerne vil følge med i, hvad vi laver