Retur

Fortrydelsesret

Ønsker du at fortryde din ordre, så har du fra modtagelsen af din pakke, 14 dages fortrydelsesret.
Vælger du at fortryde hele eller dele af købet, kan du udfylde en formular ved at benytte knappen nedenfor. Når du har udfyldt denne, så modtager du der efter en returseddel.

Du skal skrive “returseddel” samt indsætte dit ordrenummer nederst i formularen.

Returfragten betales af kunden selv. Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen og uden tegn på brug. Dertil må eventuelt emballage ikke være ubrudt.

Det beløb, som du får refunderet, vil være det betalte beløb for selve varen. Dette er svarende til en måneds beløb for et abonnement af 200 kr.

Bestiller du returfragt via os, så vil din reutrvare blive sendt med PostNord. Du er dog meget velkommen til at benytte dig af et andet fragtselskab end det. Du skal dog være opmærksom at pakken ikke må sendes uden omdeling. Ønsker du at benytte en andet fragtselskab, så skal du sende til følgende adresse:

Vinyllogen
Ceresbyen 6C, 1.3 
8000 Aarhus C

Vedlæg venligst dit ordrenummer og returseddel ved returnering.

Du er også meget velkommen til at levere pakken fysisk hos os på vores adresse ovenfor. 

Reklamation

Modtager du en beskadiget ordre, så skal du straks tage kontakt til os. Dette gør du ved at skrive en mail til os på info@vinyllogen.dk, hvor du beskriver skaden på produktet. 

Derefter finder vi den mest fordelagtige løsning for din situation. 

Emballage ved fragt

Når du sender din vare retur til os, er det meget vigtigt, at denne er pakket forsvarligt ind, da dette er en skrøbelig vare. 
Vi ser helst, at du genbruger den emballage, som du modtog vinylen. Denne emballage skal dog kun tages i brug, hvis denne stadigvæk er intakt. 

Benytter du din egen indpakning ved en returforsendelse, så er det meget vigtigt, at pakken er forsvarlig pakket ind således, at denne ikke bliver beskadiget ved fragten.